Opleidingen

De examengerichte rijopleidingen en theoriecursus van Rijschool Alfabet.

  • Betaling in Termijnen Mogelijk
  • Lessen Gericht op het Examen
  • Automaat of Handgeschakelde Auto’s
  • Hoog Slagingspercentage
  • Instructeurs Beschikbaar van Beide Geslachten
  • Erkende Rijschool door het CBR
  • 8 Jaar Ervaring
  • Splinternieuwe Lesauto’s
  • Eerlijk Advies
  • Flexibele Planning: Lessen Beschikbaar in de Middag, Avond of Weekend

Je hebt bij ons de keuze uit Auto, Motor of Scooter rijlessen in Alkmaar!

Vraag vrijblijvend een proefles aan!

Vul de gevraagde gegevens in

Hidden
Logos

Ontspannen rijles in Alkmaar en de regio?

Volg dan je rijlessen bij Autorijschool Alfabet, dé rijschool van Alkmaar en omgeving!

In heel regio Alkmaar en daarbuiten vonden veel tevreden cursisten reeds hun weg naar ons toe. Onze aantrekkelijke lespakketten zijn naar wens aanpasbaar met een vrijblijvende proefles als je er een afneemt.

Tijdens deze proefles kunnen we jouw instapniveau en het benodigde aantal lesuren goed inschatten. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua tijd en kosten. Wil je goedkoop je rijbewijs halen? Kom dan naar Rijschool Alkmaar. We rijden door heel regio Alkmaar.

rijopleidingen Alkmaar
Bromfietsbewijs halen

Scooter rijbewijs halen

Bromfietsrijles volgen in Alkmaar

Hier begint het allemaal, je brommer of scooter rijbewijs. Wat is nou mooier dan met je scooter door Alkmaar te rijden? Bij Rijschool Alfabet kun je uiteraard ook terecht voor je scooter rijbewijs in Alkmaar.

Rijbewijs AM heb je nodig voor een scooter, snor- of bromfiets, speed-pedelec of brommobiel. Om dit rijbewijs te halen moet je een theorie- en een praktijkexamen bij het CBR afleggen. Op of in welk voertuig je ook wilt gaan rijden, het theorie-examen is voor alle voertuigen hetzelfde.

Auto rijbewijs halen

Autorijles volgen in Alkmaar

Het is eindelijk zo ver! Je wilt je rijbewijs B halen en daarvoor rijlessen volgen. Dan ben je bij onze autorijschool in Alkmaar aan het juiste adres. Begin deze week nog met je eerste proefrijles!

Tijdens een proefles maak je kennis met een van onze rijinstructeurs en instructrices en proef je van het autorijden. Nadat je een pakket hebt gekozen begeleiden we jou 1 op 1, hierdoor kan je vaste rijinstructeur heel goed in de gaten houden wat er allemaal gebeurt tijdens de rijles. Spannend!

Auto rijbewijs halen
Motorrijles in Alkmaar

Motorrijles in Alkmaar

Motorrijbewijs halen Alkmaar

Wil je je motorrijbewijs halen? Bij ons leer je veilig de weg op te gaan met de motor. Als motorrijder ben je een stuk kwetsbaarder in het verkeer dan als automobilist. Aspecten zoals zichtbaarheid en voertuig specifiek verkeersinzicht vormen daarom belangrijke onderdelen van het motorrijbewijs.

Tijdens de rijlessen word je gevolgd en begeleid door je vaste rijinstructeur, die met je in verbinding is door middel van storingsvrije portofoon. Veilige kleding, een helm en handschoenen regelen we voor je. Met je motorrijbewijs krijg je er een gegarandeerde vrijheid bij. Iets voor jou? Probeer eens een proefles motorrijles in Alkmaar!

Snel slagen met online theorie cursus

Theorie oefenen onze examengerichte online theorie!

Bij Rijschool Alfabet kan je eenvoudig en snel slagen voor je theorie. Je kunt namelijk een online theorie cursus kopen bij ons! Je hebt hierbij uiteraard de keuze voor auto theorie, brommer theorie en motor theorie online cursus.

De cursus is uiteraard volledig examengericht. Bijna alle leerlingen die een theoriecursus bij ons hebben genomen zijn in één keer geslaagd voor hun theoriecertificaat. Daarom kunnen wij gerust en met trots zeggen dat wij de beste online theorie cursus aanbieden!

online theorie cursus oefenen

Zullen wij terugbellen?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Reviews

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Call Now Button