Over ons

Over Rijschool Alfabet

Welkom bij Rijschool Alfabet, dé rijschool in Alkmaar en omgeving waar jouw rijopleiding centraal staat. Wij streven ernaar om jou op een veilige, effectieve en plezierige manier klaar te stomen voor het behalen van jouw rijbewijs.

  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren en geduldige instructeurs staan klaar om jou stap voor stap te begeleiden naar jouw rijbewijs. We bieden een persoonlijke aanpak en passen onze lessen aan op jouw tempo en behoeften.
  • Flexibele Planning: Bij Rijschool Alfabet begrijpen we dat jouw agenda druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele lesuren aan, zodat je kunt lessen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, of dit nu overdag, ‘s avonds of in het weekend is.
  • Hoog Slagingspercentage: Onze focus ligt op kwaliteit en resultaten. We streven ernaar om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen, wat resulteert in een hoog slagingspercentage.
  • Moderne Lesvoertuigen: Bij Rijschool Alfabet rij je in moderne lesauto’s, motoren en scooters die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo kun je met vertrouwen de weg op.
  • Online Theorie Cursus: Naast praktijklessen bieden we ook online theoriecursussen aan. Met ons examengerichte online theorie opleiding kun je snel en efficiënt studeren voor het theorie-examen.

Of je nu wilt leren autorijden, motorrijden of scooterrijden, bij ons ben je aan het juiste adres!

Over Rijschool Alfabet
Rijschool Alfabet

Onze Missie en Visie

Bij Rijschool Alfabet streven we naar niets minder dan jouw succes. Jouw tevredenheid en succes zijn onze grootste drijfveren. We zijn pas tevreden als jij zelfverzekerd en met succes achter het stuur zit. Daarom doen we er alles aan om jou de beste rijopleiding te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen en doelen.

Onze Missie

Bij Rijschool Alfabet geloven we dat rijden meer is dan alleen het besturen van een voertuig. Het gaat om zelfverzekerdheid, verantwoordelijkheid en vrijheid op de weg. Onze missie is om jou niet alleen te leren hoe je moet rijden, maar ook om je de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Onze Visie

Onze visie is om niet alleen rijlessen aan te bieden, maar om een levenslange rijervaring te creëren. We streven ernaar om zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders te vormen die zich bewust zijn van hun omgeving en die veiligheid te allen tijde vooropstellen.

Bij Rijschool Alfabet gaat het niet alleen om het behalen van een rijbewijs, maar om het ontwikkelen van vaardigheden en attitudes die je een leven lang zullen begeleiden op de weg. We kijken ernaar uit om samen met jou deze spannende reis te maken naar rijvaardigheid en vrijheid op de weg.

Zullen wij terugbellen?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Reviews

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Call Now Button