Reviews

google

Natuurlijk! We zijn altijd trots om te delen wat onze leerlingen over ons zeggen. Hier zijn enkele reviews waar we blij mee zijn!

f-icon

Flint Siegersma

★★★★★

Geweldige rijschool. Vriendelijke instructeur en heb in 1x mijn examen gehaald, na de dagcursus te hebben gedaan!

t-icon

thymen

★★★★★

Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn scooter praktijk examen en theorie ook in 1 keer. Alles als een pakket gekocht bij deze rijschool. Er werden goeie instructies gegeven en feedback wanneer het nodig was. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader!

p-icon

Philip

★★★★★

Vandaag in 1 x geslaagd bij dit rijschool, het was super duidelijk leuk en daarbij ook eens gezellig. Je wordt goed verbeterd op de dingen wat je fout of niet goed in bent. Als ik 10 sterren kon geven had ik 10 sterren gegeven. Thanks!

w-icon

Willem Brom

★★★★★

Echt een fantastische rijschool. Super aardig, snel examen aangevraagd en vaardige mensen

m-icon

Maytham Abd

★★★★★

Beste rijschool van alkmaar. Mijn broertje is geslaagd voor zijn scooter rijbewijs. Ik ben zelf geslaagd voor auto rijbewijs en motor rijbewijs beide in 1 keer. Niet aarzelen gelijk aanmelden en haal je rijbewijs.

f-icon

ferry spoelstra

★★★★★

Wat een super rijschool is dit geen anderen woorden voor ☘️ een top instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt en ook nog eens super aardig en grappig is het is jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want hij verdient er echt 10

d-icon

Daan

★★★★★

Vandaag heb ik mijn scooter rijbewijs in 1x gehaald met behulp van rijschool Alfabet en ik ben erg tevreden.De situaties die je op de weg kan verwachten worden van te voren goed en duidelijk uitgelegt.Op je eigen tempo ga je de weg op waar je de uitgelegde situaties tegenkomt. Als je een foutje maakt dan word het duidelijk uitgelegt en word het opnieuw gedaan.De rij-instructeur geeft goed advies en feedback die je mee neemt het examen in.Ik raadt iedereen rijschool Alfabet aan!

n-icon

Nienke Klompmaker

★★★★★

Ik kwam helemaal uit Friesland naar Alkmaar, in Friesland was pas plek rond augustus. Kwam daar aan, werd vriendelijk ontvangen.Heb een dag cursus, dus eerst les en daarna meteen afrijden. We begonnen met vind ik het belangrijkste, de uitleg. We kregen te horen over kruispunten en over voorrang. Beetje theorie, maar heel belangrijk.Op de scooter zelf, vond ik het wat spannend. Nergens voor nodig. Goed opletten. Je krijgt alles via een oortje te horen.” Rechts links”. Vaak door de stad heen geweest. Goede uitleg gekregen over hoe je precies moet voorsorteren, voorrang geven (snelheid verminderen of juist bij).Naar het CBR gegaan, meteen afgereden en GESLAAGD!Ik raad deze rijschool zeker aan ! Was super gezellig, leerzaam en nuttig.

j-icon

Jeremy Coram

★★★★★

Ik twijfelde heel erg of ik zou slagen voor mijn scooter praktijk examen. Maar zodra ik binnenkwam werd alles mij duidelijk uitgelegd en werd de belangrijkste info gegeven. Hierna zijn we direct de weg op gegaan en werd er mij via een oortje duidelijk verteld waar ik heen moest en wat de bedoeling was en wat mijn verbeter puntjes waren. Uiteindelijk zijn we naar het CBR toe gegaan en heb ik mijn praktijk examen makkelijk in een keer gehaald. Nogmaals bedankt Rijschool Alfabet 💪🏻

g-icon

golden wolfs

★★★★★

Ik heb hier mijn praktijk examen gedaan, ik ben geslaagd de instructuur legt heel goed uit vertelt precies wat je moet doen en laat daarna verteld hij alleen maar links of rechts zoals de examen dus perfecte oefening

b-icon

brandonstruve

★★★★★

in 1x gehaald zoals vele anderen door, rijschool alfabet. word perfect uitgelegd en de rijinstructeur laat je goed weten wat je fout doet en ook natuurlijk ook goed zeker een aanrader.

y-icon

Youssra Oosthoek

★★★★★

Super blij dat ik bij deze rijschool mijn bromfiets rijbewijs heb mogen halen! Ik had 0 ervaring en ben in 1x geslaagd! Wat een topper!!!!

s-icon

Storm Bijlsma Camp

★★★★★

Ik heb hier scooter rijles gedaan super goede uitleg en een vrolijke instructeur en kan grappen maken zeker een aanrader om lessen te gaan doen en als je wat stres of faal angst hebt blijven ze heel rustig en legt die me heg gwn nog een keer uit 👍🏼👍🏼

c-icon

Caitlyn Landvreugd

★★★★★

Ik ben in 1 keer geslaagd, dus dat is al een heel goed teken! De theorie wordt nog een keer goed doorgenomen en tijdens het rijden worden er goede instructies gegeven. Over het algemeen dus heel erg tevreden!

s-icon

Sven Jellesma

★★★★★

Ik heb hier mijn brommer rijbewijs gehaald. Ik ben zeer tevreden over deze rijschool goede begeleiding duidelijke uitleg. Het is goed geregeld.

l-icon

Lyndon de Jongh

★★★★★

Fantastische ervaring met rijschool Alfabet voor het scooterrijbewijs. Geduldige instructeur met een goede uitleg aan zn leerlingen. We komen zeker terug indien mogelijk straks voor het autorijbewijs.

j-icon

Joke en Sjors Dijkstra

★★★★★

Omdat in Leeuwarden de wachttijden te lang waren, hebben we ons bij rijschool alfabet aangemeld voor praktijklessen en aansluitend examen brommerrijbewijs. Jesse heeft een hele leuke dag gehad met een fijne instructeur en aansluitend examen. In 1x geslaagd! Top!!

m-icon

Mostafa Joumaa

★★★★★

Ik heb er in een keer mijn rijexamen gehaald, Goeie tips van rijschool gekregen en geslaagd . Jullie zijn toppers!!

e-icon

E Pluijmers

★★★★★

Great driving school, nice instructor who explains everything well and clearly! I had a great day and passed first time!

s-icon

Selma Booij

★★★★★

Mijn dochter wilde na het behalen van haar theorie z.s.m. haar praktijkexamen doen en zo kwamen wij via een tussenpersoon bij rijschool alfabet terecht. Communicatie verliep erg soepel via WhatsApp, op iedere vraag kwam heel snel antwoord. Ze kon binnen een paar weken al komen voor 1 dag les en de dag erop voor het examen. De lesdag heeft ze heel positief ervaren, vriendelijke, kundige instructeur die goeie tips heeft gegeven en ook nog een lolletje kan maken, ze nemen echt de tijd. Resultaat : in 1 keer geslaagd voor haar praktijkexamen💪🛵

r-icon

ruqayya Ahmed

★★★★★

Hele lieve man. Top rijles gehad, was ook gezellig en in 1 keer geslaagd!!

m-icon

M_M_ Gamer

★★★★★

beste rijschool met begrijpelijke instructeur. in een keer geslaagd voor mij scooterrijbewijs!

Grykito C.

★★★★★

Autorijbewijs in een keer gehaald. Rijinstructeur legt heel duidelijk uit en maakt de lessen ook leuk. Rijschool Alfabet is een aanrader!

j-icon

Jayden

★★★★★

Hele goeie rijschool ben vandaag in 1 keer geslaagd voor me scooter praktijk en ook de instructeur is super goed en chill

b-icon

Banble

★★★★★

1 rijles gehad 2 dagen later examen gehaald. Goeie en duidelijke uitleg vooraf en duidelijke aanwijzingen en correcties tijdens het rijden.

a-icon

Abdul Caliskan

★★★★★

Topper ik ben in een keer geslaagd voor mijn scooter rijbewijs. Binnen weekje mijn rijbewijs gehaald

Nicolaas Henkelman

★★★★★

Echt een hele fijne ervaring. Ik was een beetje nerveus in het begin, maar door de hele goede instructeur verliep alles boven verwachtingen. Goede begleiding gehad en naderhand meteen geslaagd. Echt super.

b-icon

Bianca den Breejen

★★★★★

Onze dochter Estella heeft vandaag haar scooterrijbewijs gehaald bij Rijschool Alfabet in Alkmaar. Super trots op haar en haar instructeur. Ze heeft een halve dag rijles gehad en 2 dagen later vlak voor het examen nog even proefrit gemaakt, goede tips gegeven en goede uitleg en daarna geslaagd. Ook geen lange wachttijd gehad. Wij komen uit de Hoeksewaard en hoorde van de goede prestaties, dus echt een aanrader!!!

t-icon

Tess Wind

★★★★★

Ik heb bij Rijschool Alfabet mijn scooterlessen gehad in één dag. De lessen waren super goed heb enorm veel geleerd en als ik een fout maakte kreeg ik gelijk een feedback en kon ik daar aan werken. Ik ben in één keer geslaagd! Ben super blij en tevreden met Rijschool Alfabet!

l-icon

Liam Gosker

★★★★★

Een echte goede rijschool, veel geduld en goede uitleg, zeker een aanrader.

Call Now Button