Rijschool machtigen

Jouw rijschool machtigen bij het CBR

Als je rijinstructeur van mening is dat je klaar bent voor het praktijkexamen, is het jouw taak om je rijschool te machtigen via de website van het CBR. Deze machtiging is nodig zodat wij namens jou een examenmoment kunnen reserveren bij het CBR.

Het proces is vrij eenvoudig en kan worden voltooid met behulp van je DigiD. Bij het machtigen van de rijschool wordt gevraagd om het rijschoolnummer. Het rijschoolnummer van Rijschool Alfabet is 1987N9.

Rijschool machtigen
Rijschool machtigen zonder DigiD

Rijschool machtigen zonder DigiD

Misschien heb je (nog) geen DigiD. In dat geval kun je het formulier ‘Rijschool Machtigen’ invullen op Mijn CBR. Hiermee kun je ook zonder DigiD moeiteloos je rijschool machtigen.

Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen met de machtiging van de rijschool of het invullen van het machtigingsformulier.

Hulp nodig bij het machtigen van je rijschool?

Als je problemen ondervindt bij het machtigen van je rijschool, kun je altijd contact met ons opnemen via de onderstaande blauwe knop. Liever niet bellen? Dan kun je ons een e-mail sturen of simpelweg het contactformulier invullen.

Als je de rijschool namens iemand anders machtigt, staan we ook klaar om je te helpen. We reageren zo snel mogelijk op je oproep, vraag of bericht!

Rijschool machtigen

Zullen wij terugbellen?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Reviews

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Logos
Call Now Button