Scooter rijbewijs Alkmaar

Wil jij je scooter rijbewijs in Alkmaar halen? Volg nu je scooter rijlessen bij onze scooterrijschool!

 • Scooter rijbewijs in 1 dag
 • Lessen Gericht op het Examen
 • Hoog Slagingspercentage
 • Instructeurs Beschikbaar van Beide Geslachten
 • Erkende Rijschool door het CBR
 • 8 Jaar Ervaring
 • Eerlijk Advies
 • Flexibele Planning: Lessen Beschikbaar in de Middag, Avond of Weekend
Meld je direct aan voor een vrijblijvende proef scooterrijles in Alkmaar en ervaar het zelf!

Vraag vrijblijvend een proefles aan!

Vul de gevraagde gegevens in

Hidden
Logos

Super snel je scooter rijbewijs halen?

Scooterrijles in Alkmaar bij Rijschool Alfabet

Droom je ervan om niet langer met de fiets, maar met de scooter door de straten van Alkmaar te rijden en heb je nog geen scooter rijbewijs? Verlang je naar dat ultieme gevoel van vrijheid dat alleen een scooter je kan geven? Dan is de eerste stap natuurlijk het behalen van je scooter rijbewijs.

Als jij je scooter rijbewijs in Alkmaar halen wilt, dan ga je naar Rijschool Alfabet. Een brommer of scooter rijden is een uitstekende tussenoplossing: mobieler dan lopen, maar goedkoper dan een auto. Nadat je je theorie-examen hebt behaald, mag je op je 16e praktijkexamen afleggen. Met je bromfietsrijbewijs op zak verkrijg je een nieuw stuk vrijheid erbij. Je bent veel sneller dan lopend of met de fiets, maar staat nooit in de file. Bovendien is een brommer rijden veel goedkoper dan een auto. Je bent van harte welkom bij Rijschool Alfabet in Alkmaar voor je bromfietsrijbewijs!

Bromfietsrijles Alkmaar

Bromfietsrijles pakketten

Bekijk onze scherp geprijsde rijlespakketten

Pakket A

€350

1 dag cursus

 • Geen wachttijden, snel starten
 • Snelste CBR-data
 • 4 Rijlessen van 60 minuten
 • Gratis theorie ipakket
 • 1x Praktijkexamen
 • 5Zonder theorie examen

Pakket B (Compleet)

€460

1 dag cursus

 • Geen wachttijden, snel starten
 • Snelste CBR-data
 • 4 Rijlessen van 60 minuten
 • Inclusief theorie cursus
 • 1x Theorie examen CBR
 • 1x Praktijkexamen

Pakket C

€410

1 dag cursus

 • Geen wachttijden, snel starten
 • Snelste CBR-data
 • 6 Rijlessen van 60 minuten
 • 1x Praktijkexamen
 • 5Zonder theoriecursus
 • 5Zonder theorie examen

Scooter rijbewijs in Alkmaar halen

Wil je graag je scooter rijbewijs halen in Alkmaar? In Alkmaar zijn er tal van rijscholen te vinden. Wij streven ernaar om jou een flexibele en hoogwaardige scooterrijles te bieden. Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden bij het behalen van zowel het theorie- als praktijkexamen. Met jarenlange ervaring in het geven van scooterrijlessen, zijn we bekend met leerlingen van alle leeftijden. Bij onze rijschool ben je verzekerd van een probleemloze weg naar het scooterrijbewijs in Alkmaar.

Bij Rijschool Alfabet zorgen we ervoor dat dit een fluitje van een cent wordt. Of je nu de stad wilt verkennen op je scooter of brommer, een AM-rijbewijs is vereist. Onze rijschool biedt een uitgebreide cursus aan die je klaarstoomt voor zowel het theorie- als praktijkexamen. Met onze begeleiding ben je gegarandeerd goed voorbereid en kun je het scooter examen met gemak doorstaan. Bovendien bieden we een handige online theoriecursus aan, zodat je snel je certificaat kunt behalen zonder tijd te verspillen aan extra theorielessen. Kies voor onze rijlessen en behaal onder professionele begeleiding eenvoudig je scooterrijbewijs.

scooter rijbewijs alkmaar
scooter rijbewijs am

Welke voertuigen mag ik besturen met een Rijbewijs AM?

Voor de volgende voertuigen dien je in bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs:

 • Brommer
 • Scooter
 • Speed-pedelec
 • Snorfiets
 • Brommobiel

Wil jij je AM Rijbewijs halen? Je kan bij ons kiezen voor 4 of 6 uur rijles.

Vind je het vervelend om theorie uit een boek te leren?

Volg dan ons online theoriecursus. Wij begeleiden je graag!

Met ons online theorie cursus leer je de volledige verkeerstheorie voor het rijbewijs voor de scooter, snorfiets, bromfiets, speed-pedelec en brommobiel. Voor al deze voertuigen moet je hetzelfde CBR bromfiets theorie-examen afleggen.

De lesstof is opgedeeld in kleine behapbare stukjes die telkens worden afgesloten met een oefentoets. Pas als je de oefentoets haalt, mag je verder naar het volgende onderdeel. Zo weet je zeker dat je de lesstof hebt onthouden en dat je deze ook snapt. Als je alles hebt doorlopen weet je zeker dat je klaar bent voor het echte CBR bromfiets theorie-examen!

online theoriecursus bromfiets
scooter rijbewijs in 1 dag

Je scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Dat kan bij onze scooterrijschool in Alkmaar!

Woon je in Alkmaar en wil je snel je scooterrijbewijs halen? Bij ons kun je in 1 dag een scooterrijlessen volgen en direct examen doen bij het CBR in Alkmaar. Samen gaan we naar het examencentrum.

De scooter praktijk in 1 dag is een unieke methode die erg effectief is. De ochtend volg je 4 tot 6 uur scooter praktijklessen, en in de middag ga je het scooter praktijkexamen tegemoet. 

Bij ons krijg je les van ervaren scooterinstructeurs in Alkmaar. Je leert alle essentiële vaardigheden die nodig zijn om te slagen voor het praktijkexamen. We bespreken en oefenen uitgebreid alle punten die door het CBR worden beoordeeld.

Omdat de cursus en het examen op dezelfde dag plaatsvinden, blijft alle kennis vers in je geheugen en slaag je zonder moeite! Door onze scooterrijbewijs cursus in Alkmaar te volgen, ben je uitstekend voorbereid op het examen en haal je het rijbewijs gemakkelijker.

Scooter rijbewijs Alkmaar

Door mee te doen aan onze scooterrijlessen kun je je scooterrijbewijs in slechts één dag behalen. We bieden complete pakketten aan, inclusief rijlessen en praktijkexamens. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om lessen. Daarom bieden we twee soorten lespakketten aan, elk inclusief een gratis bromfiets theorie iPakket. Onze lestarieven zijn betaalbaar.

We kunnen je verzekeren dat je zowel het theorie- als het praktijkexamen succesvol zult afronden. Zo kun je snel je scooterrijbewijs in Alkmaar behalen. Heb je vragen over onze scooterrijlessen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Twijfel niet om je in te schrijven bij onze rijschool. We garanderen je dat je snel je scooterrijbewijs in Alkmaar kunt behalen. Onze scooterrijlessen zijn uiterst flexibel, zodat je kunt kiezen welke lessen het beste passen bij jouw behoeften, planning en budget. Op die manier kun je jouw eigen rijlessen plannen. Het inschrijvingsproces is heel simpel. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via onze website en je naam en e-mailadres in te vullen.

scooter rijbewijs alkmaar

Meer informatie

Hieronder vind je meer informatie en de losse modules

Losse modules voor brommer/scooter rijlessen

Losse brommerrijles: Als je op het moment geen pakket wil of kan nemen. Een losse les kost €45,- 

CBR Praktijkexamen : Complete aanvraag praktijkexamen van het CBR inclusief de huur van de brommer – €200,- 

Herexamen: Als je opnieuw praktijk examen moet doen inclusief de huur van de brommer €280,- 

Hoe lang is een pakket geldig

Een rijles pakket is 1 jaar geldig. Het is mogelijk binnen deze periode de rijopleiding tijdelijk te onderbreken. De leerling dient dit bij de instructeur kenbaar te maken. In het geval dat de rijopleiding wordt onderbroken, zonder opgave van reden en er gedurende een periode van 12 maanden geen enkel contact is geweest, komt het pakket te vervallen. Er kan dan geen aanspraak meer worden gemaakt op het pakket noch op restitutie daarvan.

Heb ik een 'eigen', vaste instructeur?

Ja, je krijgt steeds dezelfde instructeur dat is ter bevordering van jou rijlessen en communicatie goed te laten verlopen. Op deze manier heeft de instructeur een goed overzicht over de bevordering en leergang van je rijopleiding.

Doe ik praktijkexamen op dezelfde scooter als waarop ik les heb gehad?

Ja, tijdens het praktijk examen rij je op dezelfde les scooter. Doordat je vele les uren op dezelfde scooter gevolgd hebt, bouw je natuurlijk gevoel en gewenning op. Wat je extra zekerheid geeft op je rijexamen.

Zullen wij terugbellen?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Reviews

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Call Now Button