Veelgestelde vragen

De vragen die vaak voorkomen

Hieronder kun je de veelgestelde vragen terugvinden samen met de antwoorden. Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag of wil je graag meer informatie? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Hoe kan ik me aanmelden voor rijlessen bij Rijschool Alfabet?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor rijlessen bij Rijschool Alfabet door ons online aanmeldformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

Wat zijn de leeftijdseisen voor het volgen van rijlessen bij Rijschool Alfabet?

Voor autorijlessen moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. Voor motorrijlessen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar en voor scooterrijlessen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Biedt Rijschool Alfabet ook spoedcursussen aan?

Ja, bij Rijschool Alfabet bieden we spoedcursussen aan voor het behalen van je rijbewijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en de beschikbaarheid van spoedcursussen.

Hoeveel lessen heb ik gemiddeld nodig voordat ik mijn rijbewijs haal?

Het aantal benodigde lessen verschilt per individu en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je leercurve, ervaring en hoe regelmatig je lest. Tijdens de proefles geven we je een indicatie van het aantal benodigde lessen.

Kan ik bij Rijschool Alfabet ook een tussentijdse toets afleggen?

Ja, bij Rijschool Alfabet bieden we de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te leggen. Dit is een goede voorbereiding op het praktijkexamen en geeft je waardevolle feedback van een CBR-examinator.

Hoe worden de rijlessen bij Rijschool Alfabet ingepland?

De rijlessen worden in overleg met jou ingepland op dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen. We streven naar flexibiliteit en passen ons zoveel mogelijk aan jouw schema aan.

Wat is inbegrepen in de lespakketten van Rijschool Alfabet?

Onze lespakketten zijn inclusief rijlessen, begeleiding van een vaste instructeur, eventuele examenkosten en gebruik van lesvoertuigen. De exacte inhoud van de pakketten kan variëren, dus bekijk onze website voor meer informatie.

Kan ik bij Rijschool Alfabet ook lessen volgen in een automaat lesauto?

Ja, bij Rijschool Alfabet bieden we ook rijlessen aan in een automaat voor autorijbewijs.

Kan ik bij Rijschool Alfabet ook rijlessen volgen in de avonduren of in het weekend?

Ja, bij Rijschool Alfabet bieden we flexibele rijlessen aan, ook in de avonduren en in het weekend. We streven ernaar om lessen in te plannen op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen.

Biedt Rijschool Alfabet ook rijlessen aan voor mensen met faalangst?

Ja, bij Rijschool Alfabet hebben we ervaring in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Onze instructeurs zijn geduldig en zorgen voor een ontspannen en ondersteunende leeromgeving.

Kan ik bij Rijschool Alfabet ook terecht voor opfriscursussen of rijlessen na lange tijd niet gereden te hebben?

Ja, Rijschool Alfabet biedt opfriscursussen aan voor mensen die na lange tijd niet gereden te hebben hun rijvaardigheid willen verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Hoe kan ik mijn rijlespakket betalen bij Rijschool Alfabet?

Je kunt je rijlespakket bij Rijschool Alfabet betalen via bankoverschrijving of contant bij je eerste rijles. Je kunt ook direct via onze website betalen met iDeal. We bieden ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, neem hiervoor contact met ons op.

Biedt Rijschool Alfabet ook ondersteuning bij het aanvragen van het praktijkexamen bij het CBR?

Ja, bij Rijschool Alfabet helpen we je graag bij het aanvragen van het praktijkexamen bij het CBR. Hiervoor moet je wel je rijschool machtigen. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jij je volledig kunt concentreren op het behalen van je rijbewijs.

Welke soorten rijbewijzen kan ik bij Rijschool Alfabet halen?

Bij Rijschool Alfabet kun je terecht voor het halen van verschillende rijbewijzen, waaronder het autorijbewijs (B), motorrijbewijs (A) en bromfietsrijbewijs (AM).

Biedt Rijschool Alfabet ook theorielessen aan naast praktijklessen?

Ja, naast praktijklessen biedt Rijschool Alfabet ook online theorie cursus aan ter voorbereiding op het theorie-examen.

Hoe weet ik welk lespakket het beste bij mij past?

Bij Rijschool Alfabet helpen we je graag bij het kiezen van het juiste lespakket. Tijdens een intakegesprek of proefles adviseren onze instructeurs welk lespakket het beste aansluit bij jouw leerbehoeften en vaardigheden.

Waarom Kiezen voor Rijschool Alfabet?

De voordelen van rijlessen bij onze rijschool:

  • Betaling in Termijnen Mogelijk
  • Lessen Gericht op het Examen
  • Instructeurs Beschikbaar van Beide Geslachten
  • Keuze tussen Automatische of Handgeschakelde Auto’s
  • Hoog Slagingspercentage
  • Erkende Rijschool door het CBR
  • 8 Jaar Ervaring
  • Splinternieuwe Lesauto’s
  • Flexibele Planning: Lessen beschikbaar in de Middag, Avond of Weekend
  • Eerlijk Advies

Kies voor Rijschool Alfabet voor de beste rijlessen in Noord-Holland & zet vandaag nog de eerste stap naar je rijbewijs!

Zullen wij terugbellen?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

google

Reviews

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.

Call Now Button